سه قهوه تخصصی جدید

AeroPress
آموزش دم کردن قهوه با ایروپرس Aeropress
مهر ۲۳, ۱۳۹۵
feb-2018-b
رست فوریه ۲۰۱۸
اسفند ۳, ۱۳۹۶
نمایش همه

سه قهوه تخصصی جدید

new_badgeranddodo

سه پروفایل جدید به قهوه های  تخصصی اضافه شد

 رستری بجر و دودو سه قهوه تخصصی جدید زیر را ارائه کرده است و رست ۶ اکتبر ۲۰۱۷ آن برای عرضه در کافی شاپ ها آماده می باشد

 El Salvador: Finca Miramar

 Ethiopia: Ambela
 Ethiopia: Biftu Gudina

آموزش دم کردن قهوه با ایروپرس Aeropress

آموزش دم کردن قهوه با ایروپرس Aeropress

رستا موج سوم ایرانیان
آموزش دم کردن قهوه با ایروپرس Aeropress
صفحه نخست – رستا موج سوم ایرانیان
آموزش دم کردن قهوه با ایروپرس Aeropress
قهوه Badger & Dodo
بیرق – هیات یا حسین
قهوه Badger & Dodo
بیرق – هیات یا حسین
قهوه Badger & Dodo
بیرق – هیات یا حسین
قهوه Badger & Dodo
بیرق – هیات یا حسین
آموزش دم کردن قهوه با ایروپرس Aeropress
 آموزش دم کردن قهوه با ایروپرس Aeropress
 رستا موج سوم ایرانیان
صفحه نخست رستا موج سوم ایرانیان / قهوه تخصص. Badger & Dodo. این روزها که موج سوم قهوه(۳rd wave coffee)، مرزهای ایران را نیز فراگرفته است؛ تیم متعهد و متخصص شرکت رستا موج سوم ایرانیان بر آن شده است تا عطر و طعم سحر انگیز قهوه تخصصی(specialty coffee) را به دست عاشقان قهوه(Coffee Lovers) برساند. از این رو به عنوان نمایندگی انحصاری شرکت Badger and Dodo (بجر و دودو)، خط مشی کیفی خود را بر این اساس تعریف نموده ایم. که درکمترین زمان ممکن، و با رعایت تمام استانداردها، این قهوه خوشنام ایرلندی را از مزرعه های اقصا نقاط دنیا به فنجان های شما برسانیم..Badger and Dodo یک شرکت ایرلندی است که توانسته است از سال ۲۰۰۸ تا کنون، سطح کیفیت خود را بگونه ای حفظ نماید که امروزه با افتخار در زمره برترین های قهوه تخصصی در نوار شمالی اروپا قرار گرفته است.
آئروپرس . ایروپرس . کمکس . وی ۶۰ . اسپرسو . سایفون
نمایندگی انحصاری قهوه تخصصی Badger & Dodo در ایران.
Badger & Dodo exclusive agency.Brew Guide.coffee Brew Guide.Espresso.Aeropress.V60 / Drip Po.Chemex.Cafetiere
insulated and ventilated for perfect humidity – crucial to green bean storage and airflow roasting requirements. The need to rebuild was primarily to house ‘Dr O’ (see below) as well as our existing 10kg and 1kg roasters.
Within this set is a very tight knit group of dedicated staff. Elia was an all-Ireland Costa coffee barista champion, barista trainer and branch quality control manager long before .making his way to us in 2013 – after which he learned the art of roasting from Brock, completed the SCAE Diploma and the prestigious Coffee Quality Institues’ Q grader program – confirming his expertise in sensory accuracy. Jay is our roastery manager who oversees everything after that from blending through to dispatch.
…. “DOCTOR O” AND THE 3RD WAVEDr O is our .customised cast iron, 30Kg roaster. Roasting via a fluid bed of hot air gives a more even roast which is smoother & richer in flavour. All our coffees undergo scrutiny:rigorous blind cupping of samples,moisture readings on arrival and before roasting,humidity monitored and .controlled warehousing,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*